Ophemertstraat 90
3089 JE Rotterdam
Havennr. 2519
Nederland

  Tel : +31 (0)10 - 48 34 888
  E-mail : info@eerlandshiprepair.nl

Na kantoortijd:

  W.H. Eerland - Directeur : 06-5334 6108
Waar wij gevestigd zijn.home . over ons . kraanschip marine service 1

Kraanschip Marine Service 1

Om havenreparaties aan schepen uit te kunnen voeren beschikt ons bedrijf over een zelfvarend kraanschip genaamd Marine Service 1. Dit uitstekend geoutilleerd werkschip is uitgerust met een 35 tons telescoopkraan welke 2 hijslieren heeft waardoor lasten, zoals bijvoorbeeld lange gangways of kraangieken, gemakkelijk in positie gehouden kunnen worden tijdens het monteren. De hijshoogte van de kraan bedraagt 45 meter.


Er is een overdekte werkplaats van 25 meter, waarin o.a. een draaibank, lasmachines, brandmachines, zaagmachines, slijpmachines en boormachines opgesteld staan. Ook is er een grote voorraad takels, hijsstroppen en sluitingen aan boord. In het ruim opgezette magazijn is een uitgebreide sortering materiaal en onderdelen voorzien, alsmede alle benodigde handgereedschappen en werkverlichting. In het open ruim van 25 meter lengte staat de werkluchtcompressor, een 175 KVA generator en een voorraad staalplaten en profielen.


Het kraanschip is door Scheepvaartinspectie Nederland gecertificeerd met de aantekening ADNR, waardoor het in oliehavens mag varen.