Ophemertstraat 90
3089 JE Rotterdam
Havennr. 1095
Nederland

  Tel : +31 (0)10 - 48 34 888
  E-mail : info@eerlandshiprepair.nl

Correspondentie adres:
Postbus 9134
3007 AC Rotterdam

Na kantoortijd:

  W.H. Eerland - Directeur : 06-5334 6108
Waar wij gevestigd zijn.home . over ons . nieuwsoverzicht . nieuwsitem

Over ons

Nieuws

Nieuwe locatie Eerland Shiprepair B.V.


Eerland Shiprepair gaat  dit jaar verhuizen naar een nieuw locatie met een terreinoppervlakte van ca. 4000 m²  op Pier 8 in de Waalhaven in Rotterdam.

 

Op deze locatie met 11000 m² water kunnen wij schepen ontvangen van ca. 250 meter lengte. Ook is de locatie ingericht voor het afmeren en gebruik van ons drijvend dok en zal gaan voldoen aan de eisen welke aan een ISPS locatie worden gesteld.

 

Het terrein is inmiddels verhard met betonplaten en binnenkort wordt begonnen met de aanleg van de nieuwe afmeersteigers en het heien van de afmeerpalen. Op één van de afmeersteigers zal een rijdende torenkraan met een sprei van 45 meter worden geïnstalleerd. Op het terrein is reeds rekening gehouden met een uitbreiding van een extra bouwloods. Het bestaande kantoor en loodsen zullen mee verhuizen en aangesloten worden op de nieuw aangelegde  nutsaansluitingen.

 

De locatie is geschikt  om via het water, door middel van een drijvende bok of kraanschip, zwaar materiaal naar en van de wal aan- en af te voeren.

 

Voor transport op het terrein en steigers is een mobiele kraan met  60 ton hefvermogen aangeschaft en tevens twee heftrucks met een hefvermogen van respectievelijk 16 en 8 ton.

 

Wij kijken erg uit naar deze vestiging omdat wij op deze locatie vanuit eigen beheer nóg beter in kunnen spelen op wensen van onze opdrachtgevers om alle voorkomende reparatiewerkzaamheden 24/7 uit te voeren.