IJzerwerkerkade 41
3077 MC Rotterdam
Havennr. 1095
Nederland

  Tel : +31 (0)10 - 48 34 888
  E-mail : info@eerlandshiprepair.nl

Correspondentie adres:
Postbus 9134
3007 AC Rotterdam

Na kantoortijd:

  W.H. Eerland - Directeur : 06-5334 6108
Loading Maphome . projectenoverzicht . . chinees restaurant

Projecten

Chinees Restaurant

 

 

 

Eerland Shiprepair B.V. heeft het drijvend Chinees restaurant “Ocean Paradise”, wat afgemeerd ligt bij de Euromast in Rotterdam, gebouwd.

 

Hiervoor is ruim 600 ton staal gebruikt wat opgebouwd is op twee middenschepen van tankschepen. De pagode daken zijn belegd met dakpannen welke per zeecontainers uit China aangevoerd zijn.

 

Wij hebben dit restaurant gebouwd in opdracht van een combinatie welke bestaat uit de staat China, de stad Shjanhai en een in Rotterdam wonende Chinese zakenman. Tijdens de inrichting waren vele Chinese werknemers ingeschakeld die de specifieke Chinese armaturen e.d. gemaakt hebben.

 

In het onderschip zijn opslagruimtes gebouwd, een afdeling met speelautomaten, een rolschaatsbaan en een Chinese Toko.

 

Op de bovenverdieping zijn kantoren en verblijven gebouwd. Op de tweede verdieping bestaat het dak voor 80% uit glas, wat neerkomt op ca. 1400 m2 glas. We hebben dit dak gebouwd als een luikenkap van een binnenvaartschip. Hiervoor hebben we hard houten merkels gemaakt en deze op stalen scheerbalken geplaatst.

 

Na voltooiing is door ons het restaurant naar zijn ligplaats gevaren en afgemeerd en op alle Nutsvoorzieningen aangesloten.