IJzerwerkerkade 41
3077 MC Rotterdam
Havennr. 1095
Nederland

  Tel : +31 (0)10 - 48 34 888
  E-mail : info@eerlandshiprepair.nl

Correspondentie adres:
Postbus 9134
3007 AC Rotterdam

Na kantoortijd:

  W.H. Eerland - Directeur : 06-5334 6108
Loading Maphome . projectenoverzicht . . opleidingsschepen

Projecten

Opleidingsschepen

 

 

 

Voor een trainingsinstituut op de Maasvlakte heeft Eerland Shiprepair B.V. een aantal schepen gebouwd en na voltooiing op de ligplaatsen op de Maasvlakte afgemeerd en op alle Nutsvoorzieningen aangesloten.

 

Het schip “Zeus” is gebouwd van de opbouw van de rijnsleepboot “Triton” welke op een nieuwgebouwde ponton uit Rusland is geplaatst. De “Zeus” is daarna door ons voorzien van 7 leslokalen, was- en droogruimtes van oefenkleding, kantoren en kantine.

Afmetingen: 50 x 9,5 x 11,5 (l x b x h).

 

Het oefenschip “Mithylus” is een catamaran welke wij samengesteld  hebben van de drijvers van een werkvaartuig van de Oosterscheldewerken. Op dit schip hebben wij onderdeks diverse leslokalen gebouwd.

 

Op het bovendek is een opbouw gemaakt met daarin eveneens leslokalen. Ook op het bovendek zijn door ons verschillende type davitstellen en een vrijeval reddingsboot geplaatst. De ruimte tussen de drijvers wordt benut als afsluitbaar botenhuis voor de snelle oefenbootjes. Beide schepen dienen als opleidingsschip voor mensen die op zeeschepen en booreilanden werkzaam zijn en geoefend worden in de bediening van het te water laten van verschillende type reddingsboten en vlotten en het varen hiermee.

 

Afmetingen:     20 x 18 x 7,5 (l x b x h)